Pages

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

Friday 5 December 2014

Esra falls in love with Gent!

1 comments
 

 
Geçdigimiz haftasonu üç günlüğüne Belçikayi gittim. Ilk durak Maasmechelen Chiq Outlet Center'di. Alışveriş yapdıkdan sonra Gent ve Bruggeyi gezdik. Aslinda Belçika Hollandaya çok yakın ve sizde fırsat bulabilirseniz kesinlikle Gent ve Brugge'yı gezin derim. Bi sonraki blogda Gent ve Brugge ile ilgili daha detayli yazacağım.


Kısa bir haftasonu tatil için nasil şık görünbilirim diye düşünüyorsanız ben yine çözümü aksesuarda bulun derim. Bu işıltılı mavi kolyeyi ben beyaz gömlek ve boyfriend kot pantalonla kombinledim. Altına fazla yüksek olmayan topuklu ayakkabılarla tamamladim diye bilirim. Bence kot pantalonla bile akşam yemegı için şık görünebiliriz!
 

  For a short get away weekend you can wear your jeans; it's very chic with a white blouse and statement necklace. I think accessories are always the solutions when you want to be chic for dinner :). I just love this boyfriend jeans -it's perfect for a dinner with a pair of nice heels. I will give you more advice about Gent and Brugge in my next blog.




 
 



           Pimkie - Gömlek/Blouse
               H&M - Kot pantalon/Jeans
                  Trendmoda - Kolye/Necklace
                   New Look - Ayakkabi/Shoes

1 comment:

Anonymous said...

Waauw je ziet er heel leuk uit voor zo een dagje shoppen.
Leuke blog!